tisdag 5 september 2017

Gymnasievalet

Så tänkte bara skriva lite grann om hur jag känner angående gymnasiet just nu.
Som sagt har jag nyss börjat nian, lärare och studievägledare har pratat med oss om val och betyg, vilket vart väldigt lättande men ändå stressigt.
Just nu så känner jag väl mest att gymnasiet är en stor del i mitt liv, betygen, att komma in på det man vill och få en bra grund till jobb efter 3 år.
Jag har haft och kommer förmodligen fortsätta ha väldigt många pratstunder med familj, vänner och mig själv framför allt angående vad jag ska välja och hur jag måste göra för att komma in på det just jag vill, vilket just nu är barn och fritid som första handsval.

Och vem vet egentligen om jag väljer det eller om jag kanske ändrar mig mitt i?
Själva gymnasiegrejen är väldigt upp och ner för mig, jag är taggad på att få komma till en helt ny skola och klass som jag hoppas jag kommer trivas i och jag har sett fram emot gymnasiet ända sen jag var liten, att göra något man vill med sitt liv och tyvärr börja på det tråkiga men förmodligen roliga vuxen livet.
Men, det är ungefär 4-5 månader tills jag ska välja, och jag är faktiskt taggad trotts all pressen jag sätter på mig i skolan just nu i början.
Tänk allt nytt jag kommer lära mig och tänk vad spännande min resa till mitt vuxen liv kommer vara, nya vänner och såklart har jag en stöttande familj som alltid kommer finnas där för mig vilken väg jag än tar.

Så ni som är i samma sits som mig just nu, tankar om gymnasiet osv.
Glöm inte att det är ert val och ingen annans!

MVH My

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar