onsdag 18 januari 2017

Rakat bort mitt hår!

Innan några av er kommenterar tex att "tjejer ska inte ha rakat hår" eller "det är fult med tjejer som har rakat" så ska ni veta att jag gjorde det för min egna skull, jag skulle inte sparat mitt hår oavsett om ni bönade och bad på era bara knän. För jag gjorde ett val, och valet jag gjorde trivs jag i trotts att det är vinter.
Jag skulle inte heller påstå att jag gjorde det för uppmärksamhet, för det var det verkligen inte, utan jag ville helt enkelt. Svart på vitt. Jag kände också nu i efterhand då killar börjat ifrågasätta varför "är det fel att en tjej rakar bort sitt hår?" liksom, kan en kille det kan en tjej det.
Jag är stolt att jag gjorde det och att jag faktiskt inte bryr mig om folk stirrar eller pekar, jag orkar inte lägga ner min tid på er som tycker jag är annorlunda och gillar att prata bakom min rygg, för ja.. jag är annorlunda, men jag är jag. Jag är inte någon kopia av dig, utan jag är den jag väljer att vara och bli.
Jag måste inte ha långt blont hår som du, jag måste inte ha tajta jeans och färgglada kläder, jag kan se ut som "hej kom och hjälp mig" enligt er men jag är fortfarande mig själv, och kommer ALLTID att vara det.

MVH My

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar