måndag 4 juli 2016

Vad händer egentligen?

Nu har jag fått nog av samhället, trodde jag fått det för flera månader sedan, men antagligen inte.
Det allra första man ser då man öppnar Norrans hemsida är den här rubriken "Efter sökande med helikopter och dykare: Pojke hittad död i Skellefteälven".
Jag tycker det är sjukt, enligt Norran är den här pojken 7 - 10 år gammal, och ingen vet vad som hänt, han kanske har blivit i puttad? Han kanske mådde så dåligt och tog livet av sig? Ingen vet mer än att pojken är död.
Hur hemskt är det inte att ingen hade uppsikt över den här pojken så att han förmodligen drunknade? Hur hemskt är det inte att en som har så mycket framför sig i sitt liv ska dö en sån plågsam död.
Sen ska det ha varit ett par ungdomar i en båt i närheten av olyckan, vem vet dem kanske dränkte den stackars oskyldiga pojken, men det är ju helt okej, eller hur? För samhället är så här, det är ingen nyhet att nån skulle dränka en liten kille så det spelar egentligen ingen roll, eller? JO det spelar stor roll, om någon skulle dränka ert barn, er vän, er familjemedlem, skulle ni bli glada då, nej.
Oavsett om han inte vart mördad, oavsett om det var så att det var han själv som gjorde det för att han mådde dåligt pga olika anledningar, varför såg ingen till att han fick hjälp innan det här hände? Varför hjälpte ingen honom?
Han kanske ramlade och föll på en sten för han var så nära kanten, slog i huvudet eller vad som helst, någon var säkert i närheten, någon hörde honom skrika eller såg säkert. Men vad gjorde den? Ingenting. Den tänkte bara på sig själv, att om den hoppade i och hjälpte honom så fick den blöta kläder eller kanske fick ett skrapsår.
Jag tycker det är sjukt att det ska vara såhär. Att folk ska gå och bli skadade, mördade eller vara med i olyckshändelser, och det är helt normalt för vissa.

MVH My

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar