lördag 14 maj 2016

Ta hand om er.

Jag riktar det här väldigt mycket till er över 18.
Jag har läst mycket på senaste, sett videos och gråtit. För det är inte många som tänker på det här, att man inte ska köra då man druckit..

Det är väldigt många som kanske dricker lite och tänker att det ska vara okej, men det är verkligen INTE okej. Olyckor händer fort av misstag.
Det jag säger nu är inte att jag ber inte er att sluta dricka.. Jag ber er bara vara försiktiga, för det kanske inte utsätter en själv. Men det kan vara andra som far illa till.
Jag såg en video här om dagen, och även om den videon inte var lång, så satt jag och grät efter ca 10 sekunder. För det handlade just om det att en tjej varit på en fest, hon hade inte druckit. Men det var en som kom med bil, då han druckit.. Han körde rakt på henne.
För han gjorde det inte så mycket, han var ju full, för han var det säkert bara ett misstag och det är inte ens säkert han minns det om han druckit alldeles för mycket.

Men tänk på henne. Hon hade inte gjort något.
Och såna tillfällen uppstår hela tiden, om inte ännu värre, pga att någon druckit och verkligen inte tänk sig för. Utan utsatt sig och andra i samhället för en fara som den inte kan stå för. Det är helt sjukt.
Jag ville bara skriva det, nu när det är helg och många säkert är ute med vänner och dricker.
Snälla ta hand om er och andra i er omgivning. <33
MVH My

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar