tisdag 6 oktober 2015

Låt ALDRIG någon påverka dig

Jag tror alla håller med då jag säger att man inte ska låtsas vara någon man inte är, att man inte ska klä sig eller bete sig annars bara för att passa in.
Man påverkas oftast lätt av grupptryck eller så blir man bara lätt påverkad av folk som man är rädd för, som mobbar en osv.
Man tex börjar röka, vara kaxigare och kanske till och med slutar vara med dem personerna som får en att må bra, man ska aldrig låta sig själv påverkas av folk som tycker annars, vill att man ska göra något dumt eller sånt.
Om dem man är med är äkta vänner så bryr dem sig inte om hur du ser ut, vad du lyssnar på eller om du skrattar åt saker som inte ens är kul. Äkta vänner ändrar inte på dig och vill absolut inte att du ska göra något som du kan råka illa ut för.
Jag tycker personligen att om en person tvingar dig till något du absolut inte vill göra, sluta va med den.
Den är inte bra för dig ifall du gör saker som gör dig själv osäker.
Man ska kunna må bra över att man är bekväm i sig själv och vad man har på sig, man ska kunna vara den man är och titta sig i spegeln och tycka att man själv är nöjd med det man ser, inte att det de andra ser är mer värt. Tycker du att du är fin, fortsätt se ut som du gör då, lyssna inte på vad dem andra tycker.
Alla är fina på sitt sätt, vill någon annan tex att du ska klä dig annars, klippa håret kort, spraya graffiti eller vad som helst, bry dig inte för du ska inte behöva göra saker som du inte vill, gör bara det DU vill.
Låt ALDRIG någon påverka dig oavsett ifall dem erbjuder dig pengar eller vad som helst, försöker dem, lyssna inte.
Hoppa aldrig ifall någon ber dig hoppa.

Påverka aldrig någon du heller, behandla folk som du själv vill bli behandlad.

Du är så underbar för den du är, du är unik och kan göra vad som helst så länge du tror på dig själv, glöm inte att du är värd så mycket mycket mer än dem som sårar dig.

MVH My

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar