torsdag 17 september 2015

Det perfekta förhållandet

Alla har vi varsin version av det perfekta förhållandet, vissa tycker att personen man är ihop med ska vara snygg, andra tycker att insidan räknas.
För mig så spelar det ingen stor roll ifall personen bor långt bort, nära, har världens största näsa eller är så snygg att man nästan dör av att bara titta på den. För mig spelar insidan en viktig roll, det gör ingenting ifall den är det fulaste för alla andra omkring. Älskar man någon så är den vacker oavsett vad.
Ålder, längd, vikt eller hårfärg m.m. spelar ingen som helst roll. Huvudsaken i ett förhållande är att båda personerna älskar varandra, att även om den ena har en sjukdom, sitter i rullstol, är döv eller blind så är den guld värd.
Man ska inte bara vara tillsammans med någon för att den är rik, känd eller har det perfekta utseendet, innerst inne vet man själv att det kan bli jobbigt om man ska behöva fejka känslor för någon. Varför inte bara våga älska den man älskar och göra det bästa av situationen?
Älskar man någon pirrar det i magen bara av att man ser en bild på den, hör dens röst eller bara hör dens namn. Att vara kär i någon är nog en av dem bästa känslorna som finns, särskilt om den man älskar känner samma sak. Man klarar inte en sekund utan den och man vet att oavsett vad alla andra tycker så har man den perfekta relationen tillsammans, man behöver inte folk som säger "ni har det perfekta förhållandet".

Ute i skogen, på gatan, i en lägenhet eller i ett hus så finns den personen som du kan glädjas att kalla "din" den personen som du vill eller har det perfekta förhållandet med.
Man torkar varandras tårar, skrattar tillsammans, tjafsar och löser det igen under den tiden ni är tillsammans och hittar du rätt direkt så kommer ni få göra dem sakerna om och om i evigheter utan att bli less på varandra utan bara fortsätta älska varandra.
Älskar man någon får man inte nog av att säga "jag älskar dig" och "du är det bästa som hänt mig" det finns liksom inget stopp och man vill berätta för den personen om och om igen att "vad som än händer är jag alltid din".
Det perfekta förhållandet måste inte vara en dröm saga, som askungen eller törnrosa. Man kan bygga upp en egen saga tillsammans med lite kärlek och drömmar.
Glöm aldrig att när du hittat någon du älskar, släpp aldrig taget oavsett omständigheter och hinder på vägen, är det menat att bli ni så kommer det lösa sig i slut ändan.

MVH My

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar